Sure bets

Sure bets, ook wel arbitrage wedden genoemd, is een populaire manier om geld te verdienen door te profiteren van prijsverschillen tussen verschillende bookmakers. Dit kan worden gedaan door in te zetten op verschillende uitkomsten van een wedstrijd, toernooi of evenement tegelijkertijd, waardoor je winst garandeert, ongeacht de uiteindelijke uitkomst.

Er zijn veel websites en softwareprogramma’s beschikbaar die zoeken naar sure bets, en deze kunnen worden gebruikt om de beste kansen te vinden. Sommige mensen zweren bij handmatig zoeken naar sure bets, terwijl anderen liever gebruik maken van automatisering.

De basis van arbitrage wedden is het vinden van bookmakers die verschillende odds aanbieden voor dezelfde wedstrijd of evenement. Door in te zetten op alle uitkomsten, garandeert de wedder een winst, ongeacht de uiteindelijke uitkomst. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar er zijn een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

Ten eerste, er zijn vaak limieten voor hoeveel je kunt inzetten op een sure bet, dus je kunt niet oneindig veel geld verdienen. Ten tweede, sure bets zijn vaak kortstondig, dus je moet snel handelen om er gebruik van te maken. Ten derde, sommige bookmakers verbieden arbitrage wedstrijden of beperken de accounts van mensen die hier gebruik van maken.

Sure bets kan je doen op wedstrijden met 3 uitkomsten: partij A wint, Partij B wint of een gelijkspel of 2 uitkomsten: partij A wint of partij B wint (dus geen gelijkspel).

Rekenvoorbeeld:

WinnaarOddInzetWinstBookmaker
Partij A2,05EUR 4,88EUR 10,00Bookmaker X
gelijkspel3,70EUR 2,70EUR 10,00Bookmaker Y
Partij B5,00EUR 2,00EUR 10,00Bookmaker Z
EUR 9,58EUR 10,00
Inzet bij 3 uitkomsten

In bovenstaand voorbeeld is jouw winst EUR 10,00 – EUR 9,58 = EUR 0,42 oftewel een rendement van 4,38%.

Reminder

Quoteringen kunnen veranderen. Zodra de quoteringen verschuiven kan je op een andere manier moeten inzetten. Let hier goed op voor je inzet.

Klik hier voor de laatste sure bets